Slukke, Tune ud, få rig Dollars og Data

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. Dit potentiale til at tjene indkomst er en af dine største aktiver og noget, der rent faktisk kan få dig rig, og forhåbentlig i bedre tid end bestande kunne… men ikke garanteret… hvilken som helst måde. Alle sikkert bestande til eget under et aktiemarked crash eller recession, og kunne gøre dig rig.

Det hjælper med at sænke din risiko, fordi det forhindrer en snuble af én eller to investeringer fra ødelægger din portefølje. År og år af at sætte mere ind i hans investeringer end han tog tilladt ham at øge sin nettoformue til betydeligt større, end det ville have været havde gjort han ikke.

Du vil ikke blive rig ved at investere kun i højtydende opsparingskonti, men du vil få betalt meget mere, end du ville gøre på de fleste traditionelle banker. For min SEO selskab koster det meget lidt op foran for at starte, fordi virksomheden er involveret ved hjælp af mine evner. Disse investeringer er sjældne.

Der er indlysende og iboende risiko at investere i aktiemarkedet, men. I mellemtiden, jeg bruger det meste af min tid på at gøre, hvad jeg altid gjorde: investeringer i iværksættervirksomheder, ejendomsmægler, kunst, hard aktiver og meget mere. mener stock trading og investering som en attraktiv mulighed for alle, der ønsker at tjene penge, som de har besparelser ved hånden, som de har råd til at miste.

Jeg har for nylig solgt min medarbejder stock plan aktier (kun enkelte bestandene jeg ejede) fordi det har gjort mig nervøs at se det går med 5% i en uge uden grund. Derfor opfordrer handlingen af købe en bestand på et sekundært marked investere”er en smule misvisende.

Når du køber aktier på et sekundært marked investerer du ikke”i ordets sande økonomiske betydning. Mens millioner af overskud vil blive genereret på cryptocurrencies, skal investorer behandle dem som spekulative investeringer. Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu.

Regeringen styrer trykpresser og kan udskrive, hvad penge er forpligtet til at dække hovedforpligtet, så disse er relativt sikre investeringer og en god måde at sprede dine investeringer. Være mindre opmærksom på dine investeringer. Stikning med godt forskelligartet stock midler gennem ned markeder er vanskelig, men det er en vigtig ingrediens for succes at investere.

Ingen taler om ‘ œstocks og narkotika og rock ‘˜n roll’: der er ingen medfødte glæde i at placere en ordre til at købe fem andele af IBM på markedet. Bemærk: Hvad der følger er min første hånd erfaringer, da jeg var startet i denne aktier investerer ting. Ved at vælge en investering med et lavere gebyr, ville du have $43.000 mere!

Prisen er kun en del af det investerende ligning (som er forskellig fra handlende, der bruger tekniske analyse). Målet er at købe gode virksomheder til en rimelig pris. De vidste aldrig når at komme ud af dårlige investeringer. Bestande er også kaldet equity derfor — du ejer et lille stykke af virksomheden.

Online opsparingskonti er en mulighed for at tjene penge, hvis du er nervøs for at investere i aktiemarkedet. Jeg ville elske at blive millionær via investerer på aktiemarkedet. Alle jeg måtte holde blev min sennep drømmer om økonomisk frihed og tro på, at stock investering kan være en sti for denne drøm.

Der er ingen sådanne ting som dårlige investeringer, bare dårlig investering er kun så god som du er. Alle de grundlæggende emner, du har brug for at vide for at begynde at investere diskuteres kort tid der. Få en gratis 10 uge e-mail-serien, der vil lære dig hvordan man begynde at investere. Der er ingen specifikke alder at begynde at blive en investor.

Skriv et svar