Resurfacing en gammel beton Patio

Resurfacing en gammel beton Patio

En veranda eller terrasse kan være en af de mest nyttige udvendige områder af dit hjem, hvis dens dækket med en attraktiv overflademateriale ryddet alle overskydende skrammel og med en lille tanke til landskabspleje området. Desværre disse rum er alt for ofte dækket med kedelig beton, der som godt som ser temmelig kedelig og kedelig, kan have udviklet revner eller blive plettet med fedt, olie etc over tid. Genoprette disse områder til et sted, du ville være stolt af at bruge til underholdende, kan udendørs spisning eller bare afslapning virke som en skræmmende opgave. Og ja hvis betonen er dårligt revnet og overfladen ujævn, generelt er der ingen tilfredsstillende alternativ til at rippe partiet men op og igen lå det.
Men hvis overfladen kun har hårfine revner og du kan være sikker på, at styrke mesh var installeret da betonen blev lagt, det er sandsynligt, at eksisterende revner ikke vil åbne yderligere (medmindre din betonunderlag lider under roden skader på grund af nærliggende træer ). I dette tilfælde er der en række alternativer, som kunne anses for at forbedre udseendet, herunder keramiske fliser, terrakottafliser, ler fliser, skifer, natural stone asfaltudlæggere osv.
Måske en af de bedste og enkleste muligheder men er at bruge sikringsanlæg modulære dæk fliser. Disse placeres simpelt hen over overfladen af gårdhave eller veranda og kræver ingen lim, søm, skruer eller særlig forberedelse af overfladen. Ikke alene er disse fliser helt tilgivende af små revner og små ujævnheder i overfladen, men de kan være lagt både hurtigt og nemt af alle uden specielle færdigheder og værktøjer der kræves. Og som de ikke er permanent fastsat til betonfundament, de kan tages, flyttede eller tilføjes på vil. Hvis du beslutter at flytte huset kan du blot tage fliserne med dig og lægge dem på din nye placering.
Træ fliser kan opdeles i to hovedtyper. De tidligste design, som er stadig tilgængelige i dag, er konstrueret af solidt træ planker fastgjort til træ bærere nedenunder. Top træ lamellerne kan være enten skruet eller sømmet på ihændehaverne eller i nogle tilfælde, metalhæfteklammer har været brugt. Fliser med naglet eller hæftet lameller bør anvendes med forsigtighed, da befæstelser er tilbøjelige til at korroderer og/eller lamellerne kan arbejde løs fra bærere. Skruet lameller er meget foretrak systemet, men check at skruer er modstandsdygtige over for korrosion eller endnu bedre, af rustfrit stål. De fleste træ fliser leveres som enkelt moduler med ingen integreret, sammenhængende enheder. Nogle designs yde begrænset sammenkobling ved hjælp offset bærere, som passer ind under de tilstødende flise. Men disse fliser er generelt ikke holdt sammen med fast stik, men har tendens til at stole på de udvendige vægge til at holde dem fra at flytte.
En vigtig overvejelse med alle træ flise design er, at de træ bærere kan være underlagt langvarig kontakt med vand. Mens de fleste disse fliser er fremstillet af holdbart træ, langvarig udsættelse for vand kan resultere i nogle tidlig rådnende af bærere, eller i det mindste, det er muligt, at bærere kunne vride eller warp under visse betingelser. Med ingen midler til sammenkobling af fliserne er der et potentiale for tilstødende flise overflader bliver ujævn i højden, fører til muligheden for at snuble.
I den nyeste, mere avanceret generation af træ fliser, er træ lamellerne knyttet til en plast mesh base. Ikke kun elevatorer træ klart af beton, der tillader enhver vand under fliser til at dræne væk hurtigt, men også giver en bekvem måde at sammenkoble fliserne. Med nogle flise design træ lamellerne har boret huller i undersiden som slot i pins støbt i plast bunden så lamellerne er en løs passer på den plast base. I andre designs er lamellerne “press fit” på soklen. Den mest sikre design, som også er de nemmeste at installere har et multiplum af pre støbt skruehuller i plast base hvorigennem skruer er indsat for at holde lamellerne sikkert fastgjort til basen.
En anden fordel ved mesh baseret fliser sammenlignet med solid træ fliser er at de nemt kan skæres med en sav eller stiksav til at passe omkring rør osv. Mesh base har talrige støbte “fødder”, som sikrer flisen forbliver stabil selv hvis et afsnit er fjernet. I denne henseende have fliser med skruet lameller sandsynligvis en fordel over løs eller tryk på fit tremme design, da det kan være nødvendigt at installere en ekstra skrue eller to gennem pre formstøbt huller i bunden for at løse enhver løs lameller efter enhver skæring af fliser.
Mens nogle design med separate klip tilsluttes fliser, bruger fleste af designs indbygget stik, hvilket gør installationen hurtigere og nemmere. Disse fliser kan have “pinde” på to sider og tilsvarende “sløjfer” på de andre to sider, så i visse tilfælde en venstre hånd og højre hånd version er påkrævet.
Sandsynligvis er den nemmeste og hurtigste flise at lægge men den type, som har et identisk sæt af forbinder tappene på hver side, som mesh med tilsvarende faner på tilstødende fliser, uanset orientering af flisen. mdf plader sort (Se for eksempel) Dette har den fordel at lade flere muligheder for flise maker til at producere forskellige flise design og installer til at blive mere kreative i de overordnede mønstre, hvor brikkerne kan lægges.
Som fliser hæve niveauet overflade ca. 1 ¼”– 1 ½” pleje bør tages på den ydre kant af den flisebelagte område at undgå enhver fare for at snuble over fliserne. De store producenter leverer overgang strips for at overvinde dette potentielle problem, som generelt er udformet til at klip på den ydre række fliser til at give en overgang fra flise overflade til gulvniveau. Disse reducerende vil også med held dække over fanerne plastik på den ydre række fliser.
Fleste af sikringsanlæg fliserne er approx.12 “x 12”, hvilket gør estimering af antallet af fliser kræves for et givet område let. Mange af de alle træ fliser og nogle plastik indrammet fliser med nåletræ lameller kan dog være op til 20 “x 20” i størrelse, eller endda større i nogle tilfælde. Mens disse kan være egnet til store områder eller æglæggende som landskab tilbehør, de er generelt ikke så alsidig for mindre områder eller områder hvor fliser skal skæres til at passe inde begrænset områder eller installeret i uregelmæssig formet områder.
Alle træ fliser designet til installation i udsatte udvendige situationer bør konstrueres af tømmer arter, der er klassificeret som naturligt holdbare under normale betingelser og ikke udsat for vridning eller vride eller betydelige revner. Der er en række alternative arter med de ovennævnte egenskaber, som er almindeligt anvendt af træ fliser producenter og faktisk endelige udvælgelse kan ofte være baseret på foretrukne farve af fliserne. Hårdttræ er normalt træ i prima selv om trykimprægneret nåletræ fliser er også tilgængelige, især i større 2′ x 2′ fliser. Hårdttræ arter af de højeste ratede holdbarhed omfatter Ipe, Jarrah, Bangkirai, Cumaru, Teak, Tallowwood andre arter såsom Kempas, Jatoba osv. er bedømt som lidt lavere holdbarhed, men kan også bruges i udsat udendørs applikationer i de fleste tilfælde.
De fleste fliser bruge træ planker approx.15mm (5/8′) tyk. Med meget holdbare og stabile tømmer arter såsom Ipe, kan fliser være 10 eller 12 mm tyk (approx.1/2 “) uden væsentlige ulemper eller tilsyneladende holdbarhed spørgsmål.

Skriv et svar