Hvordan man kan udvikle en spareplan i 3 nemme trin

Vi vil skabe en spareplan, før vi faktisk bygge et budget, fordi det er vigtigt at betaler dig selv først. Når det kommer til kontante besparelser, skal du tage en lidt anden tilgang. Da det er nemt at ødsle ekstra penge du har i din checkkonto, tyder jeg altid på, at have automatiske månedlige udbetalinger flyttet over til langsigtet opsparing konto på en regelmæssig basis. Betaler dig selv først – og gøre fristet det automatisk – du kan vokse din reden æg over tid uden at være til at bruge eller spilde din ekstra kontanter.

Der kan være nogle områder, hvor du tilbringer for meget og at penge kunne sættes til bedre brug i din opsparing. Dette er, hvor du kan begynde at omfordele dine midler fra det useriøst at de sparsommelige, reducere dine omkostninger og sætte penge væk i stedet for et rentefri lån.

For forudbetalte planer garantere nogle stater ikke at din investering vil overhale inflationen på undervisning omkostninger, så du altid tjekke først for at sikre din dollars vil være nok til at dække din out-of-pocket omkostninger før forfølger studielån. Tjek besparelse for College, hvor du kan søge efter planer af staten og lære mere om din besparelse bebyggelsesplan.

Har du ekstra kontanter i dit månedlige budget til at sætte over din bryllupsdag? Hvis ikke, se hvilke områder, du kan vælge at skære ned på for at frigøre nogle af pengene skal gå til dit bryllup. Du kan også overveje picking up en del tid koncert eller starter en side hustle at bringe i ekstra penge til dit bryllup fond.

Det er meget nemmere og sjovere at tage indkomsten, penge vi har tjent og arbejdet hårdt for at modtage, og bruger det hele hver måned, købe, hvad vi ønsker, og ikke tænke på fremtiden. Fremtiden, for nogle mennesker er så langt væk at vi tror, at det ikke er nødvendigt at tænke over det. Men i virkeligheden, der er ingen bedre tid til at tænke over det end nu.

Der er mange andre investeringer, som du kan bruge til at gemme dine penge: pengemarkedsforeninger, obligationer, aktier, investeringsforeninger og listen fortsætter. Hvis du planlægger at bruge de penge, du sparer inden for fem år, er det bedst at finde noget sikkert at investere i. For de fleste mennesker en stor interesse opsparingskonto eller en term indbetaling inden for en skat gratis opsparingskonto anlæg netop nobel. Disse indstillinger er sikre — du vide, at dine penge vil være der, når du har brug for det-det samme kan ikke siges, hvis du vælger at investere i noget, der har en meget større risiko som aktiemarkedet.

De penge, du investerer i en 529 plan vil vokse uden at blive føderalt beskattet. Men ikke alle 529 tilbagetrækning er berettiget til en skattelettelse. For eksempel, kan ikke skat-fratrukket 529 provenuet bruges til at betale for uddannelse-relaterede skattefradrag på selvangivelsen, ligesom den amerikanske mulighed for kredit eller levetid læring kredit. Heller kunne ikke du hævder fradrag på undervisning og skole gebyrer, hvis du brugte tax-free 529 penge til at betale for dem.

I en nøddeskal, friholder 529 planen skat på renter optjent fra princippet investeret i planen, hvis midlerne er anvendt til kvalificerede college udgifter. Afhængig af din finansielle situation, kunne dette betyde meget lidt til dig i forhold til en standard spareplan.

Skriv et svar