Hvordan kan jeg spare penge? 25 tips om hvordan man kan spare penge hurtigt

Privatøkonomi er ofte defineret som de principper og strategier, der anvendes til at administrere de finansielle anliggender af en person eller familie. Men det kan være forvirrende — især hvis du er noget nyt til privatøkonomi basics — at vide præcis hvilke principper og strategier bør du fokusere på (beyond floskler af bruger mindre, Spar mere”). Alliancen Wealth Management, LLC (Alliance”) er et registreret investeringsrådgiver tilbyder rådgivning i eller de Illinois samt i andre jurisdiktioner hvor undtaget. Registrering er ikke ensbetydende med en vis grad af færdighed eller uddannelse. Tilstedeværelsen af dette website på internettet må ikke direkte eller indirekte fortolkes som en opfordring til rådgivende investeringsservice til personer af en anden jurisdiktion medmindre andet er tilladt ved lov. Opfølgning eller individualiseret svar til forbrugerne i en bestemt tilstand af Alliancen i præstationen af personlige investeringsrådgivning til kompensation må ikke finde sted uden vores første opfylder kompetence krav eller i en gældende statslige fritagelse.

Højere undersøgelse er en god investering for de fleste mennesker, men for mange børn er presset til at gå til uni simpelthen fordi det forventes af dem. De er firkantede pinde hamret ind i runde huller, så det er ingen overraskelse, de vælger deres kurser dårligt, drop eller rack op big student gæld for ingen gevinst.

J.G. begyndte at drikke på 15, når han og en ven eksperimenterede i hans forældres liquor kabinet. Han foretrak gin og whisky drak men hvad han tænkte sin forældre ville savne mindst. Han opdagede øl, også, og elskede den jordiske, bitter smag på tungen, når han tog sin første kolde sip.

Altid betale til tiden. Forsinkede betalinger, uanset om studerende lån eller kreditkort, koste dig i din kredit score og kan sting finansielt. Din score lider, når du betaler for sent på en regelmæssig basis. Mangler forfaldsdatoer også normalt betyder en sen gebyr på op til $25 første gang du er sent, eller op til $35 Hvis du betale sent igen inden for seks måneder, plus en hoppe i din rente.

Når du beslutter dig til at nyde en restaurant måltid, kan du stadig spare penge for en appetitvækker som din hovedret. De er generelt mere end stor nok til at fylde dig, og vil være langt billigere end entrees. En anden mulighed er at opdele en entree. Selvom restauranten debiterer dig for opdeling (som nogle gør), vil det stadig være en billigere løsning end både for at du får dit eget måltid.

Det er nøglen at sørger for livsforsikring får du er tidsbegrænset livsforsikring. Der er en anden type af livsforsikring derude kaldet kontantværdi eller hele liv politikker, som er meget dyrere og forvirrende; det varer i hele dit liv, og du skal betale i det, indtil du dør. Med tidsbegrænset livsforsikring, på den anden side, betaler du en månedlig præmie for et sæt udtryk (kunne være 10, 20 eller 30 år). Hvis du dør inden for periode, vil forsikringsselskabet udbetaler et bestemt beløb til dine modtagere. Så for eksempel, hvis du købte en $500.000, 20 års sigt livsforsikring, hvis du sparkede spanden 10 år efter indkøbspolitik, din kone (eller hvem du indstille som modtageren) vil få $500.000 fra forsikringsselskabet.

Skriv et svar