4 effektive og fornuftige måder at spare penge

Spise på restauranter, mens forsøger at spare penge på mad kan synes en masse som at forsøge at tabe sig mens man spiser stakke af dekadente cookies på reg. Og der er ikke underligt, hvorfor. For at vende en fortjeneste, restauranter generelt opkræve omkring fire gange så meget pr. fad, som de har betalt for dets enkelte bestanddele — det er en 400 Dækningsbidragsprocent. (Jeg ved, vi døde lidt, også, da vi fandt ud!) Og Ifølge National Restaurant Association, amerikanere bruger mere end $782 milliarder — ja, milliarder — på restauranter hvert år. For de fleste af os at holde din opsparing adskilt fra din checkkonto hjælper med at reducere tendensen til at låne fra besparelser fra tid til anden. Hvis dit mål er mere langsigtet, overveje produkter med højere udbytte satser ligesom en regioner CD eller regioner pengemarkedet konto for endnu bedre besparelser.

Alt er helt gratis, reklame garage salg eller anmoder om penge er off grænser. Du gøre veranda pick-up så godt, men hvis du er utilpas med nogen vide, hvor du bor. du kan anmode om noget andet. Jeg har lige fået en stor ny kuglegrill gratis!!!

Køb din bil online. Søg på internettet efter oplysninger om den bil du ønsker, og derefter sende e-mail-anmodninger til forhandlere til den bedste pris. Selv om forhandleren ligger i en anden stat, kan omkostninger at få bilen leveret stadig være det værd. Jeg betalte $500 at har en Honda Odyssey afsendt 500 miles og stadig gemt $1.000 over den bedste lokale pris til rådighed.

Før din lønseddel selv ankommer til din checkkonto, Sørg for at du har din 401k plan sat op med din arbejdsgiver og at du i det mindste lægger i penge nok til at indsamle arbejdsgiver match. Det dybest set betyder, at for hver (før skat!) dollar du bidrager din virksomhed vil også smide i fem cents, ti cents, osv.).

Leo fra Zenhabits foreslår, sende en e-mail til familie eller venner, eller bare bede rundt. Du kan blive overrasket over. Jeg var ved at købe en printer, og derefter fundet ud af min mor har lige købt en laser printer og behøvede ikke hendes gamle inkjet.”og er også gode steder at kigge. Og selvfølgelig kan du altid tjekke ud garage salg og sparsommelighed butikker.

Gem ã¦ndringen løs. Virkelig! Lægge til side lige 50¢ over et år, får du 40 procent af måde at en $500 nødfond. Og nogle banker og kreditforeninger eller apps tilbyder programmer, runde alle dine køb til den nærmeste dollar og sætte disse penge i en separat opsparingskonto.

Mange artikler vil anbefale at du køber en gas sipper i stedet for en guzzler. Men, der ignorerer det faktum, at det kan være vanskeligt at samle penge til at købe et nyt (for dig) bil når gas guzzler du har er helt brugbar. Så find måder at maksimere det antal kilometer du kan få. Dette omfatter gøre ting som at holde uvedkommende ting ud af bilen (som den ekstra vægt gør motoren er nødt til at arbejde hårdere), planlægning ud den mest effektive rute rundt i byen for dine ærinder, rengøring din bil luftfilter og køre hastighedsgrænse, som de fleste søgemaskiner fungere mest effektivt mellem 40 og 60 miles i timen.

Så vidt angår opskæring går dit eget hår samtale, vi skåret vores børn hår derhjemme. Vi har siden de blev født – både drenge, og vi bruge trimming samt, og det er fantastisk. Vi belaster ikke nogle stakkels barber med vores squirmy, aktive drenge, og vi spare penge. Det er fantastisk.

Skriv et svar